41.88
0,41€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα διατροφής υδρολυμένου κολλαγόνου τύπου II

Τιτλοδοτείται σε 10% υαλουρονικό οξύ με βιταμίνη C, για προστασία και λειτουργία του δέρματος και των αρθρώσεων.


Το Renjuva LongLife είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα με BioCell Collagen®, ένα φυσικό συστατικό τυποποιημένο σε υαλουρονικό οξύ, αποπολυμερισμένη θειϊκή χονδροϊτίνη και μερικώς υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου II (από καθαρισμένο χόνδρο στέρνου κοτόπουλου). Δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα.

Στην πραγματικότητα, παρουσιάζει το προφίλ ενός έγκυρου nutraceutical για την προστασία του δέρματος και την υγεία των αρθρώσεων. Το κολλαγόνο είναι η δομική πρωτεΐνη που σχηματίζει τη δομή στήριξης πολλών ιστών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο χόνδρος και το δέρμα.


Ενεργά Συστατικά

Υαλουρονικό οξύ: μια ένωση που υπάρχει φυσικά στο σώμα (βρίσκεται σε όλους τους συνδετικούς ιστούς), ανήκει στην οικογένεια γλυκοζαμινογλυκανών (GAG) με δράσεις υποστήριξης και προστασίας ιστών.

Θειική χονδροϊτίνη: ανήκει στην οικογένεια γλυκοζαμινογλυκανών (GAG), συστατικά εξωκυτταρικής μήτρας του συνδετικού ιστού. Βρίσκεται σε χόνδρους, ιστό οστών, κερατοειδή, δέρμα και στο αρτηριακό τοίχωμα.

Κολλαγόνο Τύπου II: ζωικής προέλευσης, από στέρνο κοτόπουλου. Ο τύπος ΙΙ είναι η πιο κοινή μορφή. Βρίσκεται στον υαλώδη χόνδρο, αντιπροσωπεύει το 80-90% της συνολικής περιεκτικότητας σε κολλαγόνο.

Βιταμίνη C: υδατοδιαλυτή βιταμίνη, της οποίας πολλές ιδιότητες συνεισφέρουν στην κανονική σύνθεση και σχηματισμό του κολλαγόνου για ένα υγιές δέρμα και χόνδρο.


Επιπλέον

Το BioCell Collagen® αποκτάται με μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία που εξασφαλίζει την μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα στο σώμα για πολυλειτουργική χρήση.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Δέρμα
  • Χόνδρος αρθρώσεων

Πληροφορίες

Σύμφωνα με πρόσφατες κλινικές ενδείξεις, το υαλουρονικό οξύ προσδίδει στο δέρμα ιδιαίτερη αντοχή και τόνο, συμβάλλοντας στην εξομάλυνση των ρυτίδων. Αυτή η ουσία είναι φυσικά παρούσα στην εξωκυτταρική μήτρα του δέρματος και η ποσότητα της αυξάνεται μέχρι την ηλικία των 30 ετών. Η προοδευτική μείωση παρατηρείται αργότερα, μέχρι την πλήρη απουσία της σε άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω.

Όσον αφορά την υγεία των αρθρώσεων, για τη φυσική τους σχέση με τους ιστούς των αρθρώσεων, το υαλουρονικό οξύ έχει αντι-φλεγμονώδη δράση, μειώνοντας τα επίπεδα της προσταγλανδίνης Ε2 (PGE2). Επίσης επιβραδύνει τη σταδιακή χειροτέρευση της κινητικότητας των αρθρώσεων και τη λειτουργία τους.

Η θειϊκή χονδροϊτίνη, με την υγροσκοπική της δράση, έχει ιδιότητες ενυδάτωσης που είναι πολύ χρήσιμες για το ξηρό δέρμα. Για τον ίδιο λόγο, ευνοεί επίσης την αρθριτική λειτουργία, με επακόλουθη μείωση του πόνου, του πρηξίματος και της δυσκαμψίας, όπως αναφέρθηκε από πρόσφατες κλινικές μελέτες.

Το κολλαγόνο τύπου II είναι μία από τις σημαντικότερες ουσίες για την υγεία και τη σωστή λειτουργία του δερματικού φραγμού. Πράγματι, ενισχύει την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ενυδάτωση, το TEWL (επιδερμική απώλεια νερού) και το τραχύ δέρμα. Επιπλέον, η από του στόματος χορήγηση σε άτομα με διαταραχές των αρθρώσεων μειώνει αποτελεσματικά το πρήξιμο και την ευθραυστότητα, προάγοντας την υγεία των αρθρώσεων.

Η βιταμίνη C εμπλουτίζει την φόρμουλα: ωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου, ενισχύει την ενυδάτωση του προστατευτικού φραγμού του δέρματος, με σημαντικά αντιγηραντικά αποτελέσματα και προστατεύει επίσης τα οστά και τους χόνδρους των αρθρώσεων.


Ετικέτα

Δύο (2) κάψουλες περιέχουν   Σ.Η.Π%
BioCell Collagen® 1000 mg
(εκχύλισμα χόνδρου από στέρνο κοτόπουλου) τιτλοδοτημένο:
60% [600mg] υδρολυμένου κολλαγόνου τύπου II
20% [200mg] θειϊκή χονδροϊτίνη
10% [100mg] υαλουρονικού οξέος (μέθοδος HPLC)
Βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ)   100 mg 125%

Άλλα Συστατικά: αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλα ζελατίνης.

Σ.Η.Π. = Τιμές αναφοράς θρεπτικών ουσιών

Το BioCell Collagen® είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της BioCel Technology, LLC, Newport Beach, Καλιφόρνια, Η.Π.Α. (που προστατεύεται από τις αμερικανικές και διεθνείς ευρεσιτεχνίες)

ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ