25.10
0,13€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα Διατροφής με καθαρή ίνα Psyllium

Χρήσιμο για την τακτική διαμετακόμιση εντέρου, τον όγκο και τη κανονική σταθερή κένωση των εντέρων, το μεταβολισμό λιπιδίων και υδατανθράκων και για το πρεβιοτικό του αποτέλεσμα. Σκόνη.

Το Psyllium (Plantago psyllium) είναι ένα φυσικό φυτό της λεκάνης της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, που χρησιμοποιείται κυρίως ως πηγή διαλυτής ίνας.

Οι σπόροι του είναι πλούσιοι σε βλεννώδη, τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την προώθηση της τακτικής διαμετακόμισης του εντέρου, την ομαλοποίηση του όγκου και της πυκνότητας των κοπράνων και το μαλακτικό αποτέλεσμα.

Τα βλεννώδη είναι εξαιρετικά υδρόφιλα. Ως εκ τούτου, μπορούν να παγιδεύσουν νερό και να αυξήσουν σημαντικά τον όγκο τους.

Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει διαφοροποίηση ή περιορισμό της απορρόφησης λιπών και σακχάρων και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον έλεγχο βάρους και για τους παραμέτρους γλυκόζης αίματος, τριγλυκερίδια και χοληστερόλη.

Οι σπόροι Psyllium έχουν επίσης και πρεβιοτικές ιδιότητες: στην πραγματικότητα, μπορούν να ευνοήσουν την ανάπτυξη της οξεόφιλης βακτηριακής χλωρίδας, εις βάρος ειδών που έχουν βρώσιμη δράση.


Ενεργά Συστατικά

Psyllium, σπόροι: οι ξηροί και κονιοποιημένοι σπόροι psyllium παράγουν μία διαλυτή ίνα που συμβάλλει στην εμφάνιση ενός αισθήματος κορεσμού και έχει ευνοϊκή επίδραση στον μεταβολισμό των λιπιδίων και των υδατανθράκων.


Επιπλέον

Το τιτλοδοτημένο και τυποποιημένο φυτικό εκχύλισμα διατηρεί αμετάβλητη την ποιότητα και την ποσότητα των φυσικών ενεργών συστατικών, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Bioagricert Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν (σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς κανονισμούς).

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν

Kosher Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τους εβραϊκούς διατροφικούς νόμους Kosher.


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Ρυθμίζει την εντερική διαμετακόμιση
  • Μαλακτική και καταπραϋντική δράση
  • Ρυθμίζει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος
  • Τροποποιεί / περιορίζει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών
  • Μεταβολισμός υδατανθράκων και λιπιδίων
  • Κανονικός όγκος κοπράνων και πυκνότητα
  • Πρεβιοτικό αποτέλεσμα

Πληροφορίες

Το τυπικό συστατικό του psyllium είναι το βλεννώδες, που αποτελείται κυρίως από αραβινόζη και ξυλόζη, γεγονός που του προσδίδει καθαρτική δράση. Η Γερμανική Ε. Επιτροπή, μια κυβερνητική υπηρεσία που αξιολογεί και εγκρίνει τα φαρμακευτικά βότανα, βασισμένη σε στοιχεία ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, έχει εγκρίνει τη χρήση της για χρόνια δυσκοιλιότητα και άλλες διαταραχές για τις οποίες απαιτούνται μαλακά κόπρανα, π.χ. πρωκτικό συρίγγιο, αιμορροΐδες και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Μια άλλη σημαντική δράση των σπόρων psyllium είναι ότι προκαλούν αίσθημα κορεσμού. Αυτή η δράση αποδόθηκε πρόσφατα στην απελευθέρωση γαστρεντερικών πεπτιδίων που είναι υπεύθυνα για το αίσθημα κορεσμού.

Επιπλέον, λόγω των επιδράσεων στα λιπίδια, στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και στο σωματικό βάρος, το psyllium μπορεί να είναι χρήσιμο σε περίπτωση μεταβολικού συνδρόμου.


Ετικέτα

Τρείς (3) κάψουλες περιέχουν  
Στελέχη σπόρων 4.5 mg
(Plantago ovata Forsk) σκόνη
τιτλοδοτημένο το 90% σε ίνες

ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ