27.90
0,55€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ωμέγα 3-6-9 Συμπλήρωμα διατροφής

Με ιχθυέλαιο, έλαιο σπόρου Borage και λινέλαιο, που ενδύκνεινται για τη σωστή καρδιαγγειακή λειτουργία. Φωτοπροστατευώμενα softgels.

Ωμέγα 3-6-9 συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ιχθυέλαιο, έλαιο Borage και λινέλαιο. Αυτή η ειδική φόρμουλα εξισορροπεί άριστα το ωμέγα-3 και το ωμέγα-6, βασικά λιπαρά οξέα με ωμέγα-9, που δεν είναι απαραίτητα αλλά εξίσου σημαντικά για το σώμα.

Τα ωμέγα-3, 6 και 9 λιπαρά οξέα είναι βασικά συστατικά της κυτταρικής μεμβράνης με πολλές ευεργετικές δράσεις για την ανθρώπινη υγεία.

Έχουν ομαδοποιηθεί στο προϊόν Ωμέγα 3-6-9 για να προσφέρουν μια αποτελεσματική προσέγγιση για την προώθηση της υγείας με επίκεντρο κυρίως την καρδιαγγειακή υγεία.


Ενεργά Συστατικά

Ωμέγα 3: Το ΕΡΑ (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και το DHA (εικοσιεξανοϊκό οξύ) συμβάλλουν στην φυσιολογική καρδιακή λειτουργία, διαμορφώνουν την κυτταρική μεμβράνη και εξασφαλίζουν φυσιολογικές οπτικές και νευρικές διαδικασίες.

Ωμέγα 6: γάμμα-λινολενικό οξύ (GLA) που υπάρχει στο έλαιο σπόρου Borage και ευνοεί τον μεταβολισμό των λιπιδίων. Ενδείκνυται για την ακεραιότητα και λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης, για τον τροφισμό και τη λειτουργία του δέρματος, για τη λειτουργία των αρθρώσεων και αποτρέπει την εμμηνοριακή δυσφορία.

ALA: Το λινέλαιο είναι εκ φύσεως πλούσιο σε άλφα λινολενικό οξύ (ALA), ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που έχει προστατευτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα, ιδιαίτερα στη χοληστερόλη και την αρτηριακή πίεση, και στο δέρμα, αποτρέποντας την ξηρότητα και την τραχύτητα.


Επιπλέον

Η ψυχρή εκχύλιση του ελαίου σπόρου Borage και του λινελαίου χωρίς τη χρήση διαλυτών εξασφαλίζει την καθαρότητα του προϊόντος και διατηρεί το λιπιδικό κλάσμα αμετάβλητο. Φωτοπροστατευώμενα softgels.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ): καρδιακή λειτουργία, βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τριγλυκεριδίων και της αρτηριακής πίεσης
  • DHA (δοκοσαεξαενοϊκό οξύ): ρυθμίζει την κυτταρική μεμβράνη και εξασφαλίζει τις φυσιολογικές οπτικές και νευρικές διεργασίες
  • Λάδι Borage: ακεραιότητα και λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης, τροφισμός και λειτουργία του δέρματος, αποτρέπει την εμμηνοριακή δυσφορία, αρθριτική λειτουργία
  • Λινέλαιο: μεταβολισμός λιπιδίων, ακεραιότητα και λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης

Πληροφορίες

Το EPA και το DHA είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα με σημαντικές δράσεις στην καρδιακή λειτουργία, τα οποία εκδηλώνονται μειώνοντας τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων,επιβραδύνοντας τον σχηματισμό αθηρωματικών πλακών, αποτρέποντας τις αρρυθμίες, βελτιώνοντας την ενδοθηλιακή λειτουργία, και ελέγχοντας την αρτηριακή πίεση. Η ευεργετική επίδραση της μεμβρανικής διαμόρφωσης παίζει ρόλο σε ορισμένες φλεγμονώδεις, νευρολογικές, ψυχιατρικές και οφθαλμικές ασθένειες.

Το έλαιο Borage είναι πλούσιο σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA), ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ ωμέγα-6 με ιδιαίτερες αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις στο δέρμα.

Λιπαρό έλαιο, πλούσιο σε άλφα λινολενικό οξύ, έχει δείξει την ικανότητα του να μειώνει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης την , αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Πρόσθετα δεδομένα υποδεικνύουν την ικανότητα αυτού του ελαίου να μειώνει την ευαισθησία του δέρματος, βελτιώνοντας τη λειτουργία φραγμού του δέρματος.


Ετικέτα

Δύο (2) softgels περιέχουν  
Θαλάσσιο ιχθυέλαιο (TG) 800 mg
τιτλοδοτημένο 30% [240mg] (EPA)
20% [160mg] (DHA)
Λάδι σπόρων Borage* 800 mg
(Borago officinalis L.) τιτλοδοτημένο
20% [160mg] (GLA)
Λινέλαιο* 800 mg
(Linum usitatissimum L.) τιτλοδοτημένο
55% [440mg] (ALA)

 

Συστατικά: μαλακή γέλη ζελατίνης, διογκωτικός παράγοντας (γλυκερόλη), χρώμα (καραμέλα).

* Εξάγεται μόνο με ψυχρή υδραυλική πίεση, χωρίς τη χρήση διαλυτών.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ