22.33
0,22€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα διατροφής με 5 άλατα μαγνησίου

Απαραίτητος συμπαράγοντας για τη δράση περισσότερων από 600 ενζύμων και ευρέως γνωστό, εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο ορυκτό κατά του άγχους.

Το μαγνήσιο είναι ένα μέταλλο που είναι παρόν σε υψηλές ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα όπου εκτελεί διάφορες βασικές λειτουργίες.

Εκτός από το ότι είναι απαραίτητος συμπαράγοντας για πολλά ένζυμα, το μαγνήσιο συμμετέχει στην κυτταρική αναπνοή, τη μετάδοση των νευρικών παλμών, τη συστολή των μυών και ενισχύει την άμυνα του σώματος.

Φαίνεται ότι το μαγνήσιο θα παίξει έναν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην πρόληψη πολλών διαταραχών υγείας.

Στην πραγματικότητα, η σωστή διατροφική πρόσληψή του εμπεριέχεται στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, των οστών και του νευρικού συστήματος. Επίσης, βελτιώνει την ισορροπία των παραμέτρων λιπιδίων και ανακουφίζει από τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Οι ανεπάρκειες του μαγνησίου μπορεί να προκαλέσουν κόπωση, κεφαλαλγία, πίεση μυών, αϋπνία, ευερεθιστότητα, ανησυχία και μυϊκές κράμπες.


Ενεργά Συστατικά

Μαγνήσιο: μαζί με το ασβέστιο, είναι το πιο άφθονο μικροθρεπτικό συστατικό στο σώμα μας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή βελτιστοποιεί τη λειτουργία περισσότερων από 600 ενζύμων που ευθύνονται για έναν εξίσου μεγάλο αριθμό ζωτικών λειτουργιών, ειδικά στον εγκέφαλο και στους μυς.


Επιπλέον

5 εξαιρετικά βιοδιαθέσιμα άλατα μαγνησίου για την άμεση υποστήριξη των πολλών λειτουργιών στις οποίες εμπλέκεται. Ένα δισκίο παρέχει την ποσότητα μαγνησίου που αντιστοιχεί στο 100% του RNI (συνιστώμενη διατροφική πρόσληψη).

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Μειώνει την κόπωση και την κούραση
  • Ηλεκτρολυτική ισορροπία
  • Συνολικός μεταβολισμός ενέργειας
  • Φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Φυσιολογική μυϊκή λειτουργία
  • Φυσιολογική σύνθεση πρωτεϊνών
  • Φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία
  • Διατηρεί υγιή οστά και δόντια
  • Διατηρεί τη διαδικασία κυτταρικής διαίρεσης

Πληροφορίες

Τι προκαλεί ανεπάρκεια μαγνησίου;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι μόνο το 30-40% του μαγνησίου απορροφάται από το σώμα, η ανεπάρκεια, του, εκτός από το ότι προκαλείται από μια μη ισορροπημένη διατροφή, συνδέεται με το στρες, την εντατική μυϊκή προσπάθεια, την εμμηνόπαυση, την εγκυμοσύνη και την αϋπνία.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το, 20% των Ιταλών παρουσιάζει ανεπάρκεια μαγνησίου και τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα αυτής της ανεπάρκειας είναι η ευερεθιστότητα, το άγχος, οι διαταραχές ύπνου, οι αρρυθμίες και το αίσθημα παλμών.

Το μαγνήσιο μπορεί να ρυθμίσει τη σύσπαση των μυών, ελαττώνοντας την κούραση και αποφεύγοντας την εμφάνιση μυϊκών κραμπών. Ως εκ τούτου, είναι επίσης χρήσιμο για όσους αθλούνται.

Ρυθμίζει τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος και προστατεύει το καρδιαγγειακό σύστημα από αρρυθμίες, αίσθημα παλμών και υπέρταση.

Συνεργάζεται με το ασβέστιο για τη διατήρηση υγιών οστών, και υποστηρίζει τη διάθεση, ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων άγχους. Ελέγχει το άγχος και ευνοεί τον κύκλο του ύπνου.

Πρόσφατα δεδομένα υποδεικνύουν επίσης την ανοσοενισχυτική του δράση για τον έλεγχο των επιπέδων γλυκόζης και χοληστερόλης στο αίμα.

Το μαγνήσιο, ένας καλός φίλος των γυναικών, είναι ένα ασφαλές βοηθητικό πρόσθετο για όσες αντιμετωπίζουν το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, τον πονοκέφαλο της εμμήνου ρύσεως και τις διαταραχές της εμμηνόπαυσης.

Μια πρόσφατη μελέτη των δεδομένων περισσότερων από ενός εκατομμυρίου ανθρώπων σε εννέα διαφορετικές χώρες σχετικά με την κατανάλωση μαγνησίου για περίοδο 4-30 ετών σημείωσε μείωση κατά 10% στον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου, 12% για εγκεφαλικό επεισόδιο και 26% για διαβήτη τύπου 2 σε άτομα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση μαγνησίου.


Ετικέτα

Κάθε δισκίο περιέχει   Σ.Η.Π%
Μαγνήσιο 375 mg 100%

 

Συστατικά: οξείδιο του μαγνησίου, σταθεροποιητής (σορβιτόλη), πηκτικό (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), διογκωτικός παράγοντας (διβασικό φωσφορικό ασβέστιο), αντιπηκτικός παράγοντας (φυτικό στεαρικό μαγνήσιο), ασκορβικό μαγνήσιο, κιτρικό μαγνήσιο, γλυκονικό μαγνήσιο, ηλεκτρικό μαγνήσιο, υαλοπυριτικό ανθρακικό, τάλκη και πολυαιθυλενογλυκόλη).

Σ.Η.Π. = Τιμές αναφοράς θρεπτικών ουσιών


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ