20.91
0,34€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Gimnema Συμπλήρωμα διατροφής

Τιτλοδοτείται στο 25% γυμνικό οξύ, ενδείκνυται για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπιδίων και για τον έλεγχο του αισθήματος της πείνας.

Το Gymnema (Dioscorea composita) είναι ένα υποβόσκων φυτό, που προέρχεται από τη Μέση Ανατολή και την Ινδία και χρησιμοποιείται ευρέως για την ιατρική της Αγιουρβέδα.

Το όνομά του προέρχεται από το gur-mar, που σημαίνει "απορροφητής ζάχαρης". Στην πραγματικότητα, αυτό το φυτό έχει μια μακρά παράδοση για τον περιορισμό της απορρόφησης ζάχαρης στο σώμα και τη μείωση της αντίληψης της γλυκιάς γεύσης.

Τα φύλλα Gymnema είναι πλούσια σε γυμνικό οξύ, ένα σύμπλεγμα γλυκοζιτικών ενώσεων που φαίνεται να επηρεάζει άμεσα τη γεύση και τους εντερικούς υποδοχείς της ζάχαρης.

Αυτή η ένωση αναστέλλει την αντίληψη της γλυκιάς γεύσης και επιδρά στη μείωση του σακχάρου και της χοληστερόλης στο αίμα.


Ενεργά Συστατικά

Gymnema, φύλλα: εκτός από ορισμένα συστατικά, όπως η γκουμαρίνη, τα αλκαλοειδή και οι σαπωνίνες, τα φύλλα περιέχουν γυμνικό οξύ, το οποίο εμπλέκεται στο μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπιδίων και ελέγχει το αίσθημα της πείνας.


Επιπλέον

Το τιτλοδοτημένο και τυποποιημένο φυτικό εκχύλισμα διατηρεί αμετάβλητη την ποιότητα και την ποσότητα των φυσικών ενεργών συστατικών, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν

Kosher Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τους εβραϊκούς διατροφικούς νόμους Kosher.


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Μεταβολισμός υδατανθράκων και λιπιδίων
  • Μειώνει το αίσθημα της πείνας

Πληροφορίες

Το Gymnema θεωρείται παραδοσιακά φυτό που ελέγχει αποτελεσματικά τη γλυκαιμία και ως εκ τούτου είναι ένα βοηθητικό φάρμακο για τον προ-διαβήτη και τον διαβήτη τύπου 2.

Περαιτέρω ενέργειες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα ρύθμισης των λιπιδικών παραμέτρων, όπως χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, και να ευνοηθεί η απώλεια σωματικού βάρους.

Στην πραγματικότητα, το gymnema μπορεί να εμποδίσει την αντίληψη της γλυκιάς γεύσης, συμβάλλοντας έτσι στον έλεγχο της κατανάλωσης ζαχαρούχων τροφίμων.


Ετικέτα

Κάθε κάψουλα περιέχει  
Φύλλο Gymnema 500 mg
(Gymnema sylvestre R. Br.)
ξηρό υδροαλκοολικό τιτλοδοτημένο εκχύλισμα (3/6:1)
25% [125mg] γυμνικό οξύ

 

Άλλα Συστατικά: αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλες φυτικής προέλευσης σε υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ