20.91
0,34€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Cannella Συμπλήρωμα διατροφής

με εκχύλισμα τιτλοποιημένο στο 50% των συνολικών πολυφαινολών, για τον έλεγχο της γλυκόζης αίματος την πεπτική λειτουργία και την κανονική κίνηση του εντέρου.


Η κανέλα είναι ένα αειθαλές δέντρο που προέρχεται από την Κεϋλάνη και καλλιεργείται σε όλη την τροπική Ασία. Παρέχει το ευρέως γνωστό και εκτιμημένο μπαχαρικό.

Ο φλοιός του στελέχους και των κλάδων που στερούνται από τα εξώτατα τμήματα, απελευθερώνονται από το φελλό και από το μεγαλύτερο μέρος του πρωτογενούς φλοιού, ξηραίνονται και χρησιμοποιούνται για την εκχύλιση του αιθέριου ελαίου.

Η κανέλα που υπάρχει σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής (Cinnamomum zeylanicum) ονομάζεται επίσης "γνήσια κανέλα" και είναι το πιο πολύτιμο είδος.

Αυτό το μπαχαρικό θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Η κανέλα ενδείκνυται επίσης για δυσπεπτικές διαταραχές, όπως ο μετεωρισμός, η βαριά αίσθηση στο στομάχι και οι σπασμοί της γαστρεντερικής οδού.


Ενεργά Συστατικά

Πολυφαινόλες: ενώσεις του φλοιού κανέλας που παρουσιάζουν ιδιότητες παρόμοιες με την ινσουλίνη και διεγείρουν την απορρόφηση γλυκόζης σε σκελετικούς μύες και σε λιπώδη ιστούς.


Επιπλέον

Το φυτικό εκχύλισμα της κανέλας που περιέχεται στο προϊόν έχει δοκιμαστεί για να εγγυηθεί τη σταθερότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν

 


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Μεταβολισμός υδατανθράκων
  • Πεπτική λειτουργία
  • Εξάλειψη του αερίου του εντέρου
  • Ρυθμίζει την εντερική διαμετακόμιση
  • Αντιοξειδωτική δράση

Πληροφορίες

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η συμπλήρωση με εκχύλισμα κανέλας μπορεί να βελτιώσει μερικές τυπικές παραμέτρους του διαβήτη τύπου 2.

Στην πραγματικότητα, η κατανάλωση κανέλας έχει συσχετιστεί με πτώση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, τριγλυκεριδίων και ολικής χοληστερόλης σε άτομα με διαβήτη τύπου 2.

Από αυτή την άποψη, το πολύτιμο αυτό φυτό μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση ορισμένων πτυχών του μεταβολικού συνδρόμου (υψηλά επίπεδα τριγλυκεριδίων, χοληστερόλης και γλυκόζης στο αίμα), και να έχει ευεργετική επίδραση στο σωματικό βάρος και τη σύνθεση του (μείωση λιπώδους μάζας).


Ετικέτα

Κάθε κάψουλα περιέχει  
Φλοιός κανέλας 500 mg
(Cinnamomum zeylanicum Blume.)
εκχύλισμα (20:1) ξηρό υδροαλκοολικό τιτλοδοτημένο
50% [250mg] ολικές πολυφαινόλες (μέθοδος UV)

 

Συστατικά: αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλες φυτικής προέλευσης σε υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ