20.91
0,20€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα διατροφής ασβεστίου

Με βιταμίνη D, για υγιή οστά και δόντια. Ενδείκνυται σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης. Μασώμενα. Γεύση σοκολάτας.


Περισσότερο από το 99% του ασβεστίου που υπάρχει στο σώμα βρίσκεται στα οστά και τα δόντια όπου αλληλεπιδρά με άλλα μέταλλα, που συμμετέχουν στη διαδικασία κατασκευής των οστών.

Το ασβέστιο απαιτείται για τη μεσολάβηση αγγειακής συστολής, αγγειοδιαστολής, μυϊκής λειτουργίας, μετάδοσης νεύρων, ενδοκυτταρικών σημάτων και έκκρισης ορμονών.

Η ζήτηση ασβεστίου αλλάζει με την ηλικία και τη φυσιολογική κατάσταση: απαραίτητη για την ανάπτυξη, την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρηθεί ο ισορροπημένος σχηματισμός οστών μετά την ηλικία των 50 ετών.

Η παρουσία βιταμίνης D είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη χρήση του ασβεστίου.


Ενεργά Συστατικά

Ασβέστιο: ένα από τα πιο άφθονα μεταλλικά στοιχεία του σώματος, αντιπροσωπεύει το 2% του συνολικού σωματικού βάρους. Παρουσιάζεται ιδιαίτερα στα οστά, είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των νεύρων, τη συστολή των μυών και τους μηχανισμούς πήξης.

Βιταμίνη D: σημαντική για τους ιστούς των οστών, ενθαρρύνει την κανονική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου. Εκτελεί μη σκελετικές δράσεις που ρυθμίζουν διάφορες φυσιολογικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ανοσολογικής αντίδρασης, της καρδιαγγειακής υγείας, της παχυσαρκίας και της γνωσιακής παρακμής.


Επιπλέον

Μασώμενο προϊόν με ευχάριστη γεύση σοκολάτας. Ενδείκνυται κυρίως για παιδιά και εφήβους.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Υγεία των οστών και των δοντιών
  • Διατηρεί τη μυϊκή λειτουργία και νευροδιαβίβαση
  • Μεταβολισμός ενέργειας
  • Κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Πληροφορίες

Ο σκελετός είναι ένα σημαντικό απόθεμα ασβεστίου (99% βρίσκεται στα οστά) και ως εκ τούτου η επαρκής πρόσληψή του είναι απαραίτητη για τη μείωση ή την πρόληψη της απώλειας οστικής μάζας.

Η υπόλοιπη ποσότητα αυτού του πολύτιμου μακροθρεπτικού συστατικού είναι παρούσα σε εξωκυτταρικά υγρά, μυς και άλλους ιστούς, όπου ευνοεί τη αγγειοδιαστολή, τη συστολή των μυών, τη μετάδοση των νεύρων και την αδενική έκκριση.

Η παρουσία της βιταμίνης D είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη χρήση του ασβεστίου, καθώς διευκολύνει την απορρόφησή του.

Η επαρκής κατανάλωση ασβεστίου μπορεί να ελέγξει τα συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου, ανακουφίζοντας τις μεταβολές της διάθεσης, το πρήξιμο, την καταφυγή στο φαγητό και τον πόνο.

Το ασβέστιο φαίνεται να εμπλέκεται στη ρύθμιση του σωματικού βάρους. Στην πραγματικότητα, μερικές μελέτες αναφέρουν ότι η πρόσληψη ασβεστίου, σε συνδυασμό με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, ευνοεί την απώλεια σωματικού βάρους και σωματικού λίπους και την αύξηση της άπαχης σωματικής μάζας.

Πολλές μελέτες υποδεικνύουν ότι η κατανάλωση ασβεστίου μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο ανάπτυξης οποιουδήποτε τύπου όγκου (παχύ εντέρου, πρωκτού, στομάχου).


Ετικέτα

Κάθε μασώμενο δισκίο περιέχει   Σ.Η.Π%
Ασβέστιο 400 mg 50%
Βιταμίνη D-3 5 mcg 100%

Συστατικά: ανθρακικό ασβέστιο, γλυκαντικό (σορβιτόλη), φρουκτόζη, πηκτικό (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), πικρό κακάο, αντιπηκτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο), γεύση (σοκολάτα), γλυκαντική ουσία (σουκραλόζη), χολοκαλσιφερόλη (βιταμίνη D-3) τριγλυκερίδια αλυσίδας), πηκτικά (αραβικό κόμμι και άμυλο αραβοσίτου), σακχαρόζη, αντιοξειδωτικό (D-άλφα-τοκοφερόλη).

Σ.Η.Π = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ