27.90
0,46€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης C

Ενδείκνυται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την προστασία του δέρματος, με τα βιοφλαβονοειδή των εσπεριδοειδών. Φόρμουλα με σταδιακή απελευθέρωση δραστικής.


Η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) είναι μια βασική διαλυτή βιταμίνη για διατροφικούς μηχανισμούς.

Στην πραγματικότητα, είναι ζωτικής σημασίας για τη ρύθμιση πολλών βιοχημικών αντιδράσεων στο σώμα: συμμετέχει στον σχηματισμό κολλαγόνου στα, οστά, στα δόντια, στη διατήρηση και ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων και των συνδετικών ιστών στην κορτικοστεροειδή ορμόνη και στη σύνθεση αντισωμάτων. Είναι επίσης απαραίτητη για την απορρόφηση του σιδήρου.

Με την αντιοξειδωτική δράση,της, είναι επίσης σημαντική για πολλούς μηχανισμούς του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη C συνεργάζεται με τα βιοφλαβονοειδή, ενώσεις που ευνοούν την απορρόφησή της και εμποδίζουν την οξείδωση της.


Ενεργά Συστατικά

Βιταμίνη C: μία από τις σημαντικότερες βιταμίνες που το σώμα μας δεν είναι σε θέση να συνθέσει και, συνεπώς, πρέπει να πάρει με διατροφή. Επιπλέον, δεν συσσωρεύεται στο σώμα και πρέπει να λαμβάνεται τακτικά για τη διατήρηση σταθερών επιπέδων στο αίμα.

Βιοφλαβονοειδή: ουσίες πολυφαινόλης που υπάρχουν σε πολλά τρόφιμα, παρουσιάζουν ιδιότητες προαγωγής της υγείας, όπως καρδιοαγγειακές, αγγειοπροστατευτικές, αντιφλεγμονώδεις και νευροπροστατευτικές δράσεις.


Επιπλέον

Με τη συγκεκριμένη φόρμουλα t / r (χρονική απελευθέρωση), το προϊόν αυτό επιτρέπει τη σταδιακή απελευθέρωση υδατοδιαλυτών θρεπτικών ουσιών στο σώμα για περίοδο 12 ωρών.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Διατηρεί την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από εντατική σωματική άσκηση
  • Κανονικός σχηματισμός κολλαγόνου για τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων
  • Ρυθμίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος
  • Ρυθμίζει την ψυχολογική λειτουργία
  • Ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες
  • Μειώνει την κόπωση και την κούραση
  • Αναγεννά την μειωμένη μορφή βιταμίνης Ε
  • Αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου

Πληροφορίες

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Linus Pauling, τον διπλά νικητή του βραβείου Νόμπελ Χημείας, ο οποίος μελέτησε εκτενώς το ρόλο της βιταμίνης C στο σώμα, διερευνώντας τις πιθανές θεραπευτικές της λειτουργίες και υποστηρίζοντας την υψηλή πρόσληψη δοσολογίας.

Η αντιοξειδωτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα έχει ωφέλιμες επιδράσεις στα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, στην αρτηριακή πίεση, στην κυκλοφορία και στην αγγειακή υγεία.

Η βιταμίνη C διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ενισχύει την ενυδάτωση της επιφάνειας του δέρματος. Η συγκέντρωσή της μειώνεται έως και 70% με την έκθεση στο ηλιακό φως και τη ρύπανση.

Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα και το παθητικό κάπνισμα. Φαίνεται ότι κάθε τσιγάρο μπορεί να "καταναλώσει" 25 mg βιταμίνης C και ότι οι καπνιστές παρουσιάζουν έλλειψη 4% υψηλότερη από τους μη καπνιστές.


Ετικέτα

Κάθε δισκίο περιέχει   Σ.Η.Π%
Βιταμίνη C 1000 mg 1250%
Βιοφλαβονοειδή από σύμπλεγμα εσπεριδοειδών 500 mg
50% [250 mg] βιοφλαβονοειδή
Ρούτιν 50 mg
Σύμπλεγμα Εσπεριδίνης 28.5 mg
35% [10mg] εσπεριδίνη
Κουερσετίνη 25 mg

 

Συστατικά: βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ, 6-παλμιτικό L-ασκορβυλεστέρα και ασβέστιο L-ασκορβικού) με μικροσφαίρες σταδιακής αποδέσμευσης, βιοφλαβονοειδή από σύμπλεγμα εσπεριδοειδών, μικροφύκη Chlorella pyrenoidosa με σπασμένα κύτταρα, πηκτικά (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη) (από Citrus sinensis L), αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου), ξηρό εκχύλισμα ψευδαργύρου Rosa canina L. 4: 1, υλικό γλασαρίσματος (shellac).

Σ.Η.Π = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ