27.90
0,46€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Μπρόκολο Συμπλήρωμα Διατροφής

Τιτλοδοτείται σε 0,3% σουλφοραφάνης, αυτό το αντιοξειδωτικό ενδείκνυται για την δράση αποτοξίνωσης του.


Το μπρόκολο (Brassica oleracea) είναι ένα λαχανικό που έχει χαρακτηριστική γεύση και άρωμα. Ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών. Τα βλαστάρια αυτού του λαχανικού είναι μια συμπυκνωμένη πηγή τυπικών αντιοξειδωτικών ενώσεων.

Συγκεκριμένα, το Broccoli-Max τιτλοδοτείται σε σουλφοραφάνη, έναν ισχυρό επαγωγέα των ενζύμων φάσης 2, κυτταρικούς αμυντικούς μηχανισμούς κατά των ελεύθερων ριζών.

Μερικές πρόσφατες μελέτες αναφέρουν ότι μια δίαιτα πλούσια σε σουλφοραφάνη μπορεί να αποκαταστήσει προστατευτικές κυτταρικές διεργασίες που διακόπτονται με τη γήρανση και βελτιώνουν τις οξειδωτικές βλάβες του DNA. Επιπλέον, οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν την γαστροπροστατευτική δράση αυτής της ένωσης, εκτός από τη μείωση του Helicobacter pylori.


Ενεργά Συστατικά

Γλυκοσινολάτη: θειωμένες υδατοδιαλυτές ενώσεις που είναι παρούσες σε υψηλές συγκεντρώσεις στα κραμβοειδή φυτά. Έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ευνοούν την εξάλειψη των ελεύθερων ριζών, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού.

Σουλφοραφάνη: μια ένωση που ανήκει στην ομάδα ισοθειοκυανικών, έχει αναγνωριστεί για τις ευεργετικές αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες.


Επιπλέον

Το φυτικό εκχύλισμα Broccoli που περιέχεται στο προϊόν έχει δοκιμαστεί ώστε να εγγυάται σταθερότητα, βιοδιαθεσιμότητα και αποτελεσματικότητα

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Αντιοξειδωτικό
  • Δράση αποτοξίνωσης στο σώμα

Πληροφορίες

Τα μπρόκολα είναι μια πλούσια πηγή σουλφοραφάνης, μιας αντιοξειδωτικής ένωσης, της οποίας η υψηλή πρόσληψη με δίαιτα έχει συσχετιστεί σε αρκετές επιδημιολογικές μελέτες με προστασία έναντι του Helicobacter pylori και ορισμένων τύπων καρκίνου.

Κραμβοειδή φυτά, όπως το μπρόκολο, το λάχανο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το πράσινο λάχανο, η μουστάρδα, το νεροκάρδαμο και άλλα, είναι πλούσια σε θειωμένες υδατοδιαλυτές ενώσεις που ονομάζονται γλυκοσινολάτες. Τα σταυροειδή φυτά περιέχουν διάφορους τύπους γλυκοσινολάτων, εκ των οποίων το καθένα σχηματίζει ένα διαφορετικό ισοθειοκυανικό, τα βιολογικώς δραστικά προϊόντα των γλυκοσινολικών.

Επιπλέον, το μπρόκολο είναι μια καλή πηγή γλυκοραφανίνης, του αδρανούς προδρόμου της σουλφοραφάνης, η οποία υπάρχει σε υψηλές συγκεντρώσεις σε βλαστάρια μπρόκολου. Η αποτοξινωτική δράση που πραγματοποιείται από αυτές τις ενώσεις είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Στην πραγματικότητα, η σουλφοραφάνη είναι ένας εξαιρετικά ισχυρός επαγωγέας ορισμένων αποτοξινωτικών ενζύμων που μετατρέπουν τις τοξίνες σε υδατοδιαλυτά προϊόντα, τα οποία μπορούν εύκολα να εξαλειφθούν από το σώμα. Αυτό μειώνει την ποσότητα των κυκλοφορούντων τοξινών που μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα κύτταρα.


Ετικέτα

Κάθε κάψουλα περιέχει
Μπρόκολο βλαστάρια 500 mg
(Brassica oleracea L.)
ξηρό τιτλοποιημένο εκχύλισμα (25/30:1)
0,3% [1,5 mg] σουλφοραφάνη (μέθοδος HPLC)

 

Άλλα Συστατικά: μαλτοδεξτρίνη, αντιπηκτικοί παράγοντες (στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλες φυτικής προέλευσης σε υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ