20.91
0,34€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Συμπλήρωμα διατροφής με διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέων

με βιταμίνη Β1 και Β6, που υποδεικνύεται για τη μυϊκή δύναμη και τον αποδοτικό μεταβολισμό της ενέργειας.


Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει ισολευκίνη, βαλίνη και λευκίνη, βασικά αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) με σημαντικές πλαστικές λειτουργίες που απαιτούνται για το συνολικό κύκλο πρωτεϊνών.

Χρησιμοποιείται εκτενώς από τους μυς για την ενέργεια, τα BCAAs είναι κρίσιμα για τον μεταβολισμό των μυών σε περίπτωση έντονης σωματικής άσκησης.

Τα BCAAs είναι τα μόνα αμινοξέα που δεν μεταβολίζονται στο ήπαρ, αλλά καταβολίζονται στον σκελετικό μυ.

Τα BCAAs είναι τα κύρια αμινοξέα που διεγείρουν τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενθαρρύνοντας την επανασύνθεση του γλυκογόνου και καθυστερώντας την έναρξη της κόπωσης,βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής απόδοσης κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης.


Ενεργά Συστατικά

L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη: τα κύρια αμινοξέα που διεγείρουν τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενθαρρύνοντας την επανασύνθεση του γλυκογόνου και καθυστερώντας την έναρξη της κόπωσης.

Βιταμίνη Β1: θειαμίνη, υδατοδιαλυτή βιταμίνη που συντίθεται δύσκολα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι απαραίτητη για τον ενεργειακό μεταβολισμό και για την αγωγή του νευρικού παλμού.

Βιταμίνη Β6: πυριδοξίνη, υδατοδιαλυτή βιταμίνη, απαραίτητη για τον μεταβολισμό των νουκλεϊνικών οξέων και των πρωτεϊνών. Επιτρέπει τη δραστηριότητα περισσότερων από 60 ενζύμων, είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και ρυθμίζει το νευρικό σύστημα.


Επιπλέον

Το προϊόν δεν περιέχει ούτε GMO ούτε παράγωγα. Ο τύπος που περιέχεται στο BCAA LongLife έχει μελετηθεί ώστε να λαμβάνει υπόψη όλες τις διαιτητικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών των χορτοφάγων και των vegans.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν

Kosher Παράγεται και συσκευάζεται σύμφωνα με τους εβραϊκούς διατροφικούς νόμους Kosher.


Πληροφορίες

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η πρόσληψη BCAA μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κόπωσης στο κεντρικό νευρικό σύστημα κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σωματικής άσκησης και μπορεί να αποφύγει αποτελεσματικά τον κίνδυνο υπερβολικής προπόνησης.

Επιπλέον, άλλες μελέτες έχουν παρατηρήσει ότι η συμπλήρωση με BCAA μπορεί να βελτιώσει τα αντανακλαστικά και την ψυχική εγρήγορση στους επαγγελματίες αθλητές.


Ετικέτα

Δύο (2) δισκία περιέχουν   Σ.Η.Π%
L-Λευκίνη 1250 mg  
L-Ισολευκίνη 625 mg  
L-Βαλίνη 625 mg  
Βιταμίνες Β-1 0.55 mg 50%
Βιταμίνες Β-6 0.70 mg 50%

 

Συστατικά: L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη, διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), πηκτικό (αραβικό κόμμι), αντιπηκτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο πυριτίου) υδροχλωρική πυριδοξίνη, υδροχλωρική θειαμίνη.

Σ.Η.Π. = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ