41.84
0,69€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Auricularia Bio - Συμπλήρωμα Διατροφής

τιτλοδοτείται σε 30% πολυσακχαρίτες και σε 15% β (1,3-1,6) -D-γλυκάνες. Παράγεται σε βιολογικές καλλιέργειες, ενδείκνυται για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας του σώματος.

Το Auricularia (Auricularia auricula-judae) είναι ένα μανιτάρι με γλυκιά γεύση που είναι κοινό στις θερμότερες περιοχές των βόρειων εύκρατων ζωνών και στην Ανατολή.

Πλούσιο σε μέταλλα (ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, κάλιο, χαλκό, μαγνήσιο, πυρίτιο), βιταμίνες (προβιταμίνη D, βήτα-καροτίνη, βιταμίνες B1, B2, B3) και ίνες, το auricularia οφείλει τα αποτελέσματά του κυρίως στην παρουσία πολυσακχαριτών, β-D-γλυκανών, πολυπεπτιδίων και μαννάνων που υποστηρίζουν αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Auricularia έχει προστατευτικές και τονωτικές επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα, ειδικά στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφοριακή ευεξία.

Το ενδιαφέρον για τη χρήση μανιταριών βασίζεται στην περιεκτικότητά τους σε πολυσακχαρίτες, υψηλού μοριακού βάρους, ιδιαίτερα σε β (1,3-1,6) -D-γλυκάνες.

Αρκετές μελέτες αναφέρουν ότι οι πολυσακχαρίτες που περιέχονται στο κυτταρικό τοίχωμα των μανιταριών παρουσιάζουν μεταβολικές και καρδιαγγειακές επιδράσεις και την υπόσχεση επηρεασμού του ανοσοποιητικού συστήματος.


Ενεργά Συστατικά

Πολυσακχαρίτες: κυρίως β- (1,3-1,6) -D-γλυκάνες, ενώσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.


Επιπλέον

Το Auricularia Bio τιτλοδοτείται σε 30% πολυσακχαρίτες και στο 15% β (1,3-1,6) -D-γλυκάνες, με Auricularia auricularia-judae, που προέρχεται από στελέχη μανιταριών με πιστοποιημένο DNA.

Bioagricert Πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν (σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και αμερικανικούς κανονισμούς)

PlaySurePlay Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Ενισχύει την φυσική άμυνα του σώματος

Πληροφορίες

Η Auricularia είναι ένα σκούρο κόκκινο μανιτάρι χωρίς στέλεχος που οφείλει το όνομά του στην τυπική εμφάνιση του που θυμίζει ένα λοβό αυτιού. Αναπτύσσεται καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου στους ηλικιωμένους κορμούς των δέντρων της φτελιάς, του σφενδάμου και του μάνγκο.

Κοινή στις πιο θερμές βόρειες εύκρατες ζώνες και στην Ανατολή (δηλ. Κίνα και Ιαπωνία), θεωρείται μια λιχουδιά, με μια γλυκιά και ευχάριστη γεύση. Έχει χρησιμοποιηθεί ως δημοφιλές φάρμακο για αιώνες, ακόμα και από την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική.

Τα συστατικά αυτού του μανιταριού έχουν διάφορες ιδιότητες που ευνοούν την καρδιαγγειακή υγεία, με ιδιαίτερα ευεργετικές επιδράσεις στις φλέβες και στα τριχοειδή αγγεία.

Επιπλέον, η auricularia παρεμβαίνει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και του σακχάρου, μειώνοντας την απορρόφηση τους και ευνοώντας τη μείωση της χοληστερόλης και των επιπέδων της γλυκόζης στο αίμα.

Το μανιτάρι παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες μανιταριών, και είναι χρήσιμο για άτομα με λειτουργική δυσκοιλιότητα.


Ετικέτα

Δύο (2) κάψουλες περιέχουν
Auricularia auriculala-judae* σποροφόρο 1000 mg
τιτλοδοτημένη σκόνη
≥ 30% [300mg] συνολικά πολυσακχαρίδια
≥ 15% [150mg] β(1,3-1,6)-D-γλυκάνες


Άλλα συστατικά: Κάψουλες φυτικής προέλευσης σε υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.

*Οργανικό συστατικό.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ