20.91
0,34€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Σκόρδο Συμπλήρωμα Διατροφής

με εκχύλισμα τιτλοδοτημένο σε 1% αλλιίνης για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, της μύτης και του λαιμού.


Το σκόρδο (Allium sativum) iείναι ένα κοινό φυτό σε ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου. Ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae).

Η γνώση σχετικά με τις ιδιότητές του για την υγεία μπορεί να ανιχνευθεί σε περισσότερα από χίλια χρόνια. Οι Βαβυλώνιοι, οι Έλληνες, οι Ρωμαίοι και οι Αιγύπτιοι γνώριζαν τη θεραπευτική αξία αυτού του βολβού, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως ανθελμινθικός, αντισηπτικός και αποχρεμπτικός παράγοντας.

Η αλλιίνη είναι η ουσία που διαθέτει τις εξαιρετικές ιδιότητες αυτού του τροφίμου που σχετίζονται με την υγεία, ιδιαίτερα τις προστατευτικές του επιδράσεις στο καρδιαγγειακό σύστημα και τη θετική του επίδραση στην αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.


Ενεργά Συστατικά

Αλλιίνη: υδατοδιαλυτή και φαρμακολογικά ανενεργή θειωμένη ένωση. Με μια χημική αντίδραση που καταλύεται από το ένζυμο αλλινάση, μετατρέπεται σε αλλιίνη, μια φαρμακολογικά δραστική ουσία που είναι διαλυτή στο λίπος.


Επιπλέον

Το τιτλοδοτημένο και τυποποιημένο φυτικό εκχύλισμα διατηρεί αμετάβλητη την ποιότητα και την ποσότητα των φυσικών ενεργών συστατικών, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα, τη βιοδιαθεσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Ρυθμίζει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
  • Μεταβολισμός τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης
  • Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
  • Κάνει τις βρογχικές εκκρίσεις υγρές
  • Υγεία του λαιμού και της μύτης
  • Πεπτική λειτουργία
  • Αντιοξειδωτικό

Πληροφορίες

Ο βολβός του σκόρδου είναι ένα από τα πιο αρχαία και κοινά φάρμακα της παραδοσιακής ιατρικής.

Η Αλλιίνη είναι ένα αξιοσημείωτο φυσικό αντιβιοτικό. Η ισχυρή ανασταλτική δράση της σε πολλά βακτήρια παρατηρήθηκε το 1858 από τον Louis Pasteur.

Το σκόρδο περιέχει πολλά μέταλλα και μικροθρεπτικά συστατικά: τα ενεργά συστατικά του επιτρέπουν στον βολβό να εκτελεί αντιβακτηριακές και αντι-μολυσματικές ενέργειες που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντας τη δράση των φυσικών κυττάρων δολοφόνων (NK) και των φαγοκυττάρων. Επίσης, στοχεύει αποτελεσματικά τους μικροοργανισμούς που προκαλούν το κοινό κρυολόγημα και τη γρίπη.


Ετικέτα

Δύο (2) κάψουλες περιέχουν
Φρέσκος βολβός σκόρδου 1000 mg
(Allium sativum L.)
Υδροβαλκοολικό τιτλοδοτημένο ξηρό εκχύλισμα (7/10:1)
1% [10 mg] αλλιίνη (μέθοδος HPLC)


Άλλα συστατικά: μαλτοδεξτρίνη, παράγοντες κατά της συσσωματώσεως (φυτικό στεατικό μαγνήσιο και διοξείδιο του πυριτίου). Κάψουλες φυτικής προέλευσης σε υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη.


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
VEGAN

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ