34.89
1.39€ / δόση
ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Πρωτεΐνη ορού γάλακτος (77%) Συμπλήρωμα Διατροφής, με L-Γλουταμίνη

για την αύξηση και τη συντήρηση της μυϊκής μάζας και για την ανάκτηση ενέργειας. Σκόνη.


Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος, επίσης γνωστές ως λακτοαλβουμίνες, είναι μια ισορροπημένη πηγή απαραίτητων αμινοξέων, ιδιαίτερα θειωμένων αμινοξέων (μεθειονίνη και κυστεΐνη), αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) και γλουταμίνης.

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος περιλαμβάνουν μία από τις δύο κύριες ομάδες πρωτεϊνών αγελαδινού γάλακτος (20%), ενώ η άλλη είναι καζεΐνη (80%). Αυτές οι πρωτεϊνικές πηγές έχουν την υψηλότερη βιολογική αξία και αναλογία πρωτεϊνικής αποτελεσματικότητας (PER).


Ενεργά Συστατικά

Ορός γάλακτος: το μεγαλύτερο μέρος των πρωτεϊνών ορού γάλακτος είναι λακτοαλβουμίνες: άλφα-λακτοσφαιρίνες και β-λακτοσφαιρίνες, μικρές σφαιρικές πρωτεΐνες που αντιπροσωπεύουν περίπου το 70-80% της συνολικής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, αλβουμίνη βόειου ορού και ανοσοσφαιρίνες (IgG1, IgG2, IgA, IgM).

Βρίσκουμε μικρότερες ποσότητες: γαλακτοφερρίνης, λακτοπεροξειδάσης, λυσοζύμης, ασβεστίου, καλίου, φωσφόρου και βιταμινών Α, C, Β-1, Β-2, Β-5, Β-12, φολικού οξέος και βιοτίνης.


Επιπλέον

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος που περιέχονται σε αυτό το προϊόν λαμβάνονται με μικροδιήθηση διασταυρούμενης ροής, η οποία αποδίδει ένα προϊόν πρωτεΐνης το οποίο κατέχει περισσότερο από το 90% του μη μετουσιωμένου πρωτεϊνικού κλάσματος και το οποίο συνεπώς διατηρεί όλες τις φυσιολογικές του ιδιότητες αλλά είναι ελεύθερο τόσο από λιπίδια όσο και από λακτόζη.

Διατίθεται επίσης σε γεύση βανίλια (80%).

PlaySure Play Sure-Doping Free πιστοποιημένο προϊόν


Ευεργετικά αποτελέσματα

  • Αύξηση και συντήρηση της μυϊκής μάζας
  • Υγεία των οστών

Πληροφορίες

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από πρωτεΐνες, ειδικά στην προπόνηση αντίστασης κατά την οποία η μυϊκή μάζα εκτίθεται συνεχώς σε βλάβη ιστών.

Η σωστή πρόσληψη πρωτεϊνών είναι απαραίτητη για τους αθλητές, επίσης για την καταπολέμηση του σύνδρομου υπερβολικής προπόνησης και την επακόλουθη μείωση της απόδοσης.

Μετά την ηλικία των 70 ετών, οι άνδρες και οι γυναίκες παρουσιάζουν απώλεια μυϊκής δύναμης κατά 20-40%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου το 30% των ατόμων ηλικίας άνω των εξήντα ετών παρουσιάζει απώλεια μυϊκής μάζας, και το πρόβλημα αυτό αυξάνεται συνεχώς.

Η θετική επίδραση του συνδυασμού σωματικής άσκησης και πρωτεϊνών έχει υπογραμμιστεί από πολλές μελέτες που έδειξαν πως και οι δύο παράγοντες μειώνουν αποτελεσματικά την απώλεια δύναμης και μυϊκής μάζας.


Ετικέτα

Μία μερίδα = 25 γρ (2 κύπελλα)
Μερίδες ανά συσκευασία: 20
Μέσες Τιμές Ανά δύο κύπελλα (25 γρ) Ανά 100 γρ
Ενεργειακή αξία kJ / kcal 416 (98) 1663 (392)
Λίπη 0.28 γρ 1.10 γρ
Συμπεριλαμβανόμενα κορεσμένα λίπη 0.18 γρ 0.70 γρ
Υδατάνθρακες 3.83 γρ 15.30 γρ
Συμπεριλαμβανόμενα σάκχαρα* 2.60 γρ 10.40 γρ
Ίνες τροφίμων 1.65 γρ 6.60 γρ
Πρωτεΐνες 19.25 γρ 77.00 γρ
Αλάτι 0.21 γρ 0.85 γρ

Συστατικά: συμπυκνωμένες πρωτεΐνες ορού γάλακτος, πρωτεΐνες ορού γάλακτος υδρολυμένου γάλακτος, γεύση (κακάο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), L-γλουταμίνη, γλυκαντικό (ακεσουλφάμη Κ).

Περιέχει: γάλα και σόγια.

*περιέχει φυσικά σάκχαρα


ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ